Ruiten

Iedereen maakt het wel eens mee dat net dat ene kleine steentje tegen de voorruit van de auto komt en een sterretje veroorzaakt. Met een beetje geluk blijft het bij dit sterretje, maar meestal betekent dit het begin van het vervangen van de voorruit. Dit kan worden voorkomen door snel de ster te laten repareren door ons. De ruit scheurt niet uit, zodat deze ook niet vervangen hoeft te worden.

Vergoeding door verzekeringsmaatschappijen

Nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen vergoeden de reparatie van een ster vanaf WA Plus/Extra. Dit betekent dat de reparatie van een ster u helemaal niets kost. Om er zeker van te zijn of deze regeling geldt bij uw verzekeringsmaatschappij, kunt u het best contact met ons opnemen. Wij kunnen dan nagaan of er kosten zijn verbonden aan de ruitreparatie of dat deze wordt vergoed. Naast de reparatie van de ster, zorgen wij ook voor de administratieve afhandeling met de verzekeringsmaatschappij.

 

Blinderen van autoruiten

Het blinderen van autoruiten heeft een aantal grote voordelen. Ten eerste is er natuurlijk meer privacy doordat de inkijk in de auto wordt verminderd. Ten tweede werkt de blindering ook warmtewerend doordat de zonnestralen minder goed binnen kunnen komen. Ten derde voorkomt de blindering bij ruitbreuk dat er glas in de auto kan komen. Natuurlijk wordt op de blindering ook een garantie gegeven van maar liefst twee jaar. Neem voor meer informatie contact met ons op.