Herstel

Het feit dat u schade heeft aan uw auto is op zich al vervelend genoeg. Als u dan ook nog alle papieren gereed moet maken voor het afhandelen van de schade met de verzekeringsmaatschappij, dan is dat zeker niet prettig. Om u te behoeden voor deze rompslomp, nemen wij de complete afhandeling op ons. U brengt uw auto en afhankelijk van de schade kunt u deze weer zo snel mogelijk ophalen. Kortom: wij bieden u een volledige service.

Hersteltraject

Na het binnenkomen van de auto wordt deze eerst aan een uitgebreide inspectie onderworpen om te beoordelen op welke manier uw auto het best hersteld kan worden. Het spreekt voor zich dat het veiligheidsaspect voorop staat bij deze beoordeling. Verder wordt er gekeken of er eventueel kostenbesparende reparatiemethoden gehanteerd kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is het toepassen van gebruikte onderdelen die dezelfde kwaliteit hebben maar aanzienlijk goedkoper zijn.

 

Wij hanteren de modernste technieken om uw auto technisch en optisch op het beste niveau te brengen. Omdat wij hierin het volste vertrouwen hebben, geven wij op iedere reparatie maar liefst vier jaar garantie. Als de auto hersteld is, wordt deze onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitscontrole. Hierdoor weet u zeker dat u met een gerust hart de weg op kunt. Wilt u in de tussentijd gebruik maken van een leenauto? Bij ons kunt u hiervan gratis gebruik maken, zolang uw auto bij ons in reparatie is.

Waarom kiezen voor V.E.S. Autoschade?

De belangrijkste punten op een rij:

  • complete afhandeling met uw verzekeringmaatschappij door ons
  • modernste en eventueel kostenbesparende reparatietechnieken
  • maar liefst vier jaar garantie op iedere reparatie aan uw auto
  • gratis gebruik van een leenauto zolang uw auto bij ons in reparatie is

 

Heeft u schade en wilt u deze door ons laten herstellen? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Voorbeelden van voor en na het herstel