Airco

Mocht u constateren dat uw airco minder koelt als voorheen, dan kan dit een indicatie zijn voor het lekken van de airco. U kunt uw auto bij ons laten controleren op lekkage, waarna wij de airco weer afvullen met vers koelmiddel. Doorgaans worden daardoor de afdichtingen weer gesmeerd waardoor de lekkage in de airco stopt en de airco weer geheel functioneel wordt. Wij beschikken over professionele apparatuur om de airco te controleren.

Ook in de winter

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, moet een airco in uw auto zowel in de zomer als ook in de winter gebruikt worden. Het voordeel van het gebruik van een airco in de winter is dat uw ruiten eerder ontwasemen. Het niet gebruiken van de airco in de winter heeft tot gevolgd dat de afdichtingen in de pomp van de airco uitdrogen, waardoor deze gaat lekken en uw airco stuk gaat. Voorkom dus onnodige slijtage van afdichtingen door ook in de winter de airco te gebruiken.

 

STEK-erkenning

Wij beschikken over een STEK-erkenning. Deze erkenning wordt afgegeven door de Stichting STEK. Deze stichting heeft zich ten doel gesteld om emissies bij bedrijven, die in de koudesector actief zijn, terug te dringen. STEK zet zich in voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. De stichting controleert en adviseert bedrijven op milieutechnische gebied zodat de uitstoot van schadelijke stoffen wordt beperkt. De STEK-erkenning stelt ons in staat om een bijdrage te leveren aan een beter milieu.