Nieuws

Autoschadebedrijf V.E.S. certificeert zich voor de FOCWA Standaard.

Autoschadebedrijf V.E.S. bevestigd kwaliteit en de borging van veiligheid en certificeert zich voor de FOCWA Standaard. Dit belangrijke en vereiste FOCWA keurmerk draagt bij aan de missie om iedere dag opnieuw auto's met schade weer in perfecte staat te herstellen en de verwachting van de klant hierbij te overtreffen.
De certificerende instelling Dekra voerde de audit uit en gaf groen licht voor de certificering, waardoor Autoschadebedrijf V.E.S. voldoet aan de hoogste FOCWA norm: "categorie totaal schadeherstel".

Autoschadebedrijf V.E.S. => VOOR ELKE SCHADE

Femke Teerling, directeur FOCWA Schadeherstel, feliciteert Autoschadebedrijf V.E.S. en bedankt hen voor hun gezamenlijke inspanningen: "Met het certificaat laat Autoschadebedrijf V.E.S. aan al haar klanten zien dat ze kunnen vertrouwen op echt vakmanschap en op kwalitatief goed en vooral veilig schadeherstel."

FOCWA, de brancheorganisatie van de schadeherstelsector, wil met de FOCWA Standaard de kwaliteit en veiligheid van de gehele branche versterken. Autoschadebedrijven die lid zijn van FOCWA moesten hun certificaat halen voor 1 mei 2017.

focwa-logo_okt_16.png


Bekijk alle andere nieuwsberichten